Kan ik je helpen?

Laat je gegevens achter via onze chatfunctie. We nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

Search here!

Virtual assistant voor een bloeiende business

De ideale ondersteuning op afstand, die je werk uit handen neemt. Start vandaag nog en hou meer tijd, focus en plezier over.

Wat kan een virtual assistant
voor jou betekenen?

Een virtual assistant inschakelen, zorgt ervoor dat jij minder randzaken hoeft uit te voeren. Juist die randzaken zijn mijn specialiteit. Om erachter te komen of we een match zijn, start onze samenwerking met een kennismakingsgesprek. Wat heb jij nodig en wat kunnen wij voor jou betekenen?

Online Business Management
01

Agendabeheer, e-mailmanagement, planning & organisatie, data-entry, redigeren teksten

Online Marketing
02

Nieuwsbrieven, social media, visuals creëren, website onderhoud, blogs.

Administratie
03

Facturatie, after-sales, offertes en incasso beheer

“Jij focust je op jouw ambities en wij regelen de rest.”

-Jolande

Meer focus, tijd en energie

Toekomen aan wat je leuk vindt

Minder stress

Voor een vast bedrag per maand

Veelgestelde vragen

Ik heb niet elke maand even veel werk voor je. Kan ik flexibel uren bij je afnemen?

Ja, dat kan zeker. Bij de start van onze samenwerking bespreken we dit uitgebreid. We kunnen starten met het afnemen van losse uren of we spreken een projectprijs af. Daarna kijken we samen naar een abonnement dat het beste bij je past.

Hoe ziet een samenwerking met jou er uit?

Ik ga je ontzorgen, neem je werk uit handen en zorg dat jij snel rust en focus (terug) krijgt. We hebben regelmatig contact en maken duidelijke afspraken over het werk dat je laat uitvoeren. Bij een van onze klanten heb ik bijvoorbeeld iedere dinsdagochtend een korte online afspraak. We bespreken het werk en de voortgang. Gedurende de week is er soms nog contact via Trello, Slack, app of mail. Mijn klant weet dat ik de gemaakte afspraken na kom. Eens in de maand spreken we in real life af. En indien wenselijk kan ik vaker op locatie werken.

Wat als ik niet zeker weet of een virtual assistant bij me past?

Goede vraag! We werken met een proefperiode van 1 maand. Door van tevoren duidelijke afspraken te maken, goed te luisteren en door te vragen, krijgen we de gezamenlijke verwachtingen helder. Maandelijks bespreken we de samenwerking.

Is het mogelijk om een proefperiode af te sluiten?

We werken standaard met een proefperiode van 1 maand.

Zijn er dingen die je niet doet?

Ik heb, bijvoorbeeld, mijn eigen boekhouding bij mijn accountant onder gebracht en dat is niet voor niets. Ik vind het niet leuk en krijg er geen energie van. Er zijn daarnaast nog veel meer werkzaamheden die ik niet uitvoer. Op mijn website staan de kerngebieden waar mijn expertises wel liggen.

Wat onderscheidt jou van een andere virtual assistant?

Ontzorgen is onze second name. We worden er oprecht blij van als een klant de energie weer terug krijgt om de business naar een hoger en professioneler plan te tillen.

Hoe snel kan je beginnen?

Op dit moment hebben nog ruimte voor nieuwe klanten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of maak een afspraak om online cappuccino te drinken.

Hoe kunnen wij je ontzorgen?

Wil je meer weten?

Laat hieronder je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.