Kan ik je helpen?

Laat je gegevens achter via onze chatfunctie. We nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

Search here!

Met een frisse
blik en humor

Jij focust je op jouw ambities en wij regelen de rest. Zo zorgen we ervoor dat je deadlines haalt en het werk kan doen waar jij goed in bent.

Jolande

Hallo, ik ben
Jolande

Ik maak graag het verschil en hou ervan als dingen goed geregeld zijn. Daarom vind ik het ontzettend leuk om jouw business te helpen optimaliseren. Ik werk vanuit relatie. Persoonlijk, professioneel en met veel kennis uit de praktijk, pak ik de zaken aan die jij liever niet doet. Daardoor houd je als ondernemer meer tijd over en kan je business groeien. Als sparringpartner denk ik met je mee en vertalen we jouw wensen en ideeën naar concrete plannen.

Zorgvuldig

Ondersteuning tot in de puntjes

Ontzorgen

Alle randzaken geregeld

Persoonlijk

Een goede relatie levert het beste werk op

Maatwerk

Flexibele indeling van werk

Hoe kunnen wij je ontzorgen?

Testimonials

Jolande heeft me heel fijn geholpen bij het organiseren van mijn mailbox. Die ontplofte en het lukte me niet meer om de instroom onder controle te krijgen. Door middel van kleuren en overzichtelijke mappen is dat met haar hulp wel gelukt. Het geeft me rust en tijd & ruimte voor andere dingen.

Renée Lamboo-Kooij
PorteRenée

Testimonials

Wat ik prettig vond is dat Jolande de tijd nam om niet alleen de taakgerichte aspecten van de samenwerking door te nemen. Ze besprak mijn doelen met mij, mijn aanpak om die te realiseren en waar ik daarbij tegenaan liep. Jolande evalueert tussentijds waardoor de relatie open maar ook professioneel blijft. Ze denkt goed mee en neemt initiatief door voorstellen te doen voor alternatieve werkwijzen.

Wilma Kaptein
Marketingcoach

Testimonials

Jolande is een zeer waardevolle sparringpartner voor een organisatie. Of dat nu een school, een bedrijf of een non-profit organisatie is. Ze is erg vakkundig en professioneel en combineert dat met haar warme persoonlijkheid. Ze is in staat om hulp op maat te maken. De tijdsinvestering die je doet door met haar te sparren haal je er ook dubbel en dwars uit. Haar expertise op communicatief- management- en financieel gebied maakt dat ze ook integraal je als directeur goed kan ondersteunen en echt werk uit handen neemt. Ze is zeer correct in haar communicatie, maar ook in haar presentatie. Een superfijne (tijdelijke) collega die ik van harte kan aanbevelen.

Alienke Meijer
CBS de Verbinding

Testimonials

Het is fijn om met Jolande samen te werken. Ze is snel, klantgericht en komt met nieuwe ideeën. Van harte aanbevolen voor drukke ondernemers die office management taken willen uitbesteden

Martijn Witteman
Elke Dag Beter

Testimonials

In 2020 participeerde ik met 5 andere onderzoekers in een project voor de EU. Jolande functioneerde als spil in dit netwerk van chaotische onderzoekers uit diverse landen en slaagde erin om structuur te krijgen waardoor het project succesvol was. Ik kan Jolande dan ook van harte aanbevelen in projecten waarbij structuur onontbeerlijk is voor het slagen.

Bernd W. Mintjes
Adfundum Advies

Testimonials

Jolande was asked to join our project team in October and has proven to be invaluable, Not only as a person who keeps everything together, but also as a silent powerhouse behind the scenes. To put this into context, she is managing 6 individuals who have no discipline, hate anything administrative, are covering a highly specialised topic, live and work in 4 different counties and speak 2 languages. Always with a smile. We would be lost without her.

Ron Immink
Sustainable Nation Ireland

Testimonials

Een jaar geleden begon onze samenwerking. En oh, wat fijn dat je er bent! En het einde is gelukkig nog niet in zicht. Je support op verschillende terreinen. Je inspireert, geeft wijsheid, deelt kennis, bent heerlijk jezelf, luistert, bent flexibel, maakt dingen mooier, je regelt en bent precies wat ik nodig heb. Dank je wel!

Anke van der Sluis
Vice Versa Communicatie

Testimonials

Jolande heeft voor ons het social media plan op poten gezet. Ze luistert goed naar onze wensen en is in korte lijn direct en laag drempelig benaderbaar. Jolande is betrouwbaar en heeft verstand van zaken en schakelt indien nodig hulp in om de klant het beste resultaat te geven!

Marja Kloosterboer
Fysio Almere Haven